SERVICEKATALOG

"Med os som leverandør, er du i trygge hænder fra start til slut"

Professionel Skadeservice med døgnvagt året rundt Hos TjEK Skadeservice, leverer vi profesionel skadeservice døgnet rundt alle årets dage - afdelinger

Brug for hjælp til vandskaden - ring til vores døgnvagt på telefon 72 72 72 72


KLIK PÅ DEN ØNSKEDE YDELSE / SERVICE OG BESØG DEN RELEVANTE SIDE

Bekæmpelse af vandskader er en tillidssag. Med os får du en professionel leverandør med fokus på både kortsigtede,langsigtede og sikrede resultater.

Vi kan hjælpe med at evaluere og bekæmpe fugt i vægge, gulve, kælderen eller andre steder, hvor fugtskaden er opstået.

Efter en brand eller anden kraftig røgudvikling, vil rummene i bygningen være fyldt med skadelige partikler,det er derfor vigtigt at få disse håndteret korrekt.

Vi er eksperter i at behandle og fjerne skimmelsvamp. Vi råder over et komplet sortiment af moderne specialudstyr og kan derfor behandle og fjerne skimmelsvamp .

Vi er eksperter i at sikre din bolig, garage og andet efter stormskade, og står for udbedring af skade, renovering og sanering samt evt. oprydning og opbevaring af indbo/løsøre.

Vi står klar til at rykke ud med et øjebliks varsel og er hurtigt fremme på din adresse. Vores personale vil hurtigt inddæmme skaden og afsikre området.

Uanset om det er små tags eller store malerier er uønsket graffiti hærværk. Det er nødvendigt at handle hurtigt, så graffitien kan blive fuldstændig fjernet fra din facade.

Når skaden er sket, er der ofte behov for at løsøre flyttes fra skadestedet hen til rengøring og opmagasinering, indtil det kan returneres igen.

Et beskidt ventilationssystem i et lokale eller i en bygning medfører dårligt indeklima og kan resultere i hovedpine, træthed og svimmelhed.

Hver rengøringsopgave afsluttes med komplet desinficering, så du kan undgå en potentiel smitte via eksempelvis kloakvand.

Når skaden er sket, er det nødvendigt, at denne stoppes og begrænses hurtigst muligt. Det betyder, at alle tænkelige forholdsregler bør tages, afhængig af skadens karakter.

Vi dækker hele Sjælland, Fyn, Syddanmark, og vores medarbejderteam har sammenlagt mere end 200 års erfaring i Skadeservice branchen.

Kontakt os

 

Hos TjEK Skadeservice, leverer vi profesionel skadeservice døgnet rundt alle årets dage

KONTAKT

TjEK Skadeservice

Herstedøstervej 25

2620 Albertslund

CVR : 39917939
Afdelinger i Albertslund, Sorø, Vejle, Ribe.

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 15:00
Telefon: 42 45 44 46
Email: Send en email