Akut skade - ring til vores døgnvagt på telefon 72 72 72 72

Vi dækker hele Sjælland og Syddanmark

Vores medarbejderteam har mere end 200 års erfaring i Skadeservice branchen
_____________________________________
Alle vores medarbejdere er engagerede og kompetente, og altid klædt godt på med relevante kurser og uddannelser
____________________________________
Det er vores ønske at udvide med flere afdelinger, således at vi snarest også kan tilbyde akut Skadeservice i Midt -og Nordjylland.
 
Hos TjEK Skadeservice har vi siden 2018 arbejdet ud fra konceptet og ønsket om at levere Skadeservice i særklasse og altid af meget høj kvalitet.

Dette indebærer at vores nuværende og fremtidige kunder sættes i centrum og at opgaverne altid følges tæt, med stor fokus på løbende kommunikation og sparring, både med kunden og kundens interessenter såsom lejer / forsikringsselskab m.fl.

Den grønne omstilling og det sociale ansvar.

85 – 95% af alle elementer efter skadehåndtering, indsamles og køres til reproduktion på genbrugsstationer. Ydermere bruger vores miljø og
graffitiafdeling i dag, udelukkende miljørigtige kemiprodukter.

Bilpark – fra benzin og diesel, til Hybrid.

Vi har igangsat en udskiftning af vores bilpark, fra benzin / dieselbiler til Hybrid / EL biler, og det forventes at der i løbet af få år, bliver udskiftet
minimum 65 % af bilparken fra traditionelt brændstof til Hybrid. Dog afventer vi stadig teknologiske løsninger, før vores behov kan dækkes 100 %.

Ydermere er der i dag en effektiv kørsels planlægning, der reducerer spild af kørsel. Dette dækker over både fysisk mødeaktivitet, kørsel
direkte til og fra kunder samt at materialer leveres direkte til kundeadressen af leverandører.

Det sociale ansvar.

Vi er som virksomhed tilknyttet flere Jobcentre, hvor vi de seneste år har været åbne for at modtage personer der skal jobaktiveres, jobprøves og lignende.

Vi indgår i dag i samarbejde med flere rusmiddelcentre om at støtte mennesker med rusmiddelafhængighed ind, eller tilbage på arbejdsmarkedet i form af opkvalificerende praktikforløb samt ordinære ansættelser.

Læs vores Mission, vision og kerneværdier her
Kontakt os

KONTAKT

TjEK Skadeservice

Herstedøstervej 25

2620 Albertslund

CVR : 39917939
Afdelinger i Albertslund, Sorø, Vejle, Ribe.

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 15:00
Telefon: 42 45 44 46
Email: Send en email