MISSION
Vores mission, er at servicere og levere bedst mulige og mest optimale løsninger uanset faggruppe, med afsæt i kvalitet, punktlighed og samtidig i tæt dialog og samarbejde med vores kunder.

At have personale der yder en ekstra indsats ud fra eget ønske og ud fra følelsen af tilfredshed i den givne opgave - og altid i tæt, åben og ærlig dialog.

Vi vil også være kendt som en professionelt drevet virksomhed, der er førende på sit felt og som styrker og udvikler vore fagområder.


VISION

Vi vil være den førende, og mest konkurrencedygtige virksomhed uanset faggruppe, der samtidig skaber værdi for vores kunder. Dette ved at have respekt for os selv, for andre, for diversiteten, for fremtiden og at være den foretrukne virksomhedskunde, den foretrukne arbejdsgiver og den foretrukne leverandør af deres produkter.


KERNEVÆRDIER

Vi baserer vores rådgivning og ydelser på kompetence og har bred faglig og specialiseret viden. Vi ved ud fra erfaring og kompetence, hvad den bedste løsning er og vi kender vores kunder og kollegaer og ved hvad hinanden står for.

Vi har højt branchekendskab, uanset faggruppe, vi har personlige kompetencer og stærke relationer. Og baseret på kompetence gør vi en positiv forskel og sikrer de bedste løsninger for vores kunder og personale.

Vi tror på bæredygtige relationer på tværs af kunder, omverden, medarbejdere og ledelse og vi har en kultur, hvor vi med nærvær, dialog og positiv energi driver hinanden til at yde vores bedste.

Vi er tilgængelige og dedikerede samarbejdspartnere, vi lytter til vores kunder og møder dem der, hvor de er. Og ved at give det bedste af os selv, skaber vi effektive løsninger og vores kunder oplever tryghed i samarbejdet.


KONTAKT

TjEK Skadeservice

Herstedøstervej 25

2620 Albertslund

CVR : 39917939
Afdelinger i Albertslund, Sorø, Vejle, Ribe.

Administration:
Mandag til fredag 07:00 - 15:00
Telefon: 42 45 44 46
Email: Send en email